Karriera

Mirë se vini në faqen tonë të karrierës!

Ne do të dëshironim t'ju njihnim më mirë dhe t'i dëgjonim idetë tuaja.

Nëse jeni të interesuar për të punuar me ne,  ju lutemi shikoni vendet e lira të punës, programin e studimit dual - Puno dhe Studio, stazhe dhe trajnime profesionale.

Ne do të dëshironim shumë të dëgjonim nga ju!

Aplikoj për: