Me rastin e festave të 7-8 Marsit, në pamundësi të realizimit të një aktiviteti artistik nga grupi i aktiviteteve të shkollës në bashkëpunim me mësuesit e edukimit fizik e nxënësve të shkollës u mendua realizimi i një videoje përshëndetëse mjaft e njohur tashmë në mediat sociale, e cila përcjell mesazhe solidariteti me situatën të cilën po kalojmë e njëkohësisht shpresë e besim te Zoti se gjërat do vijnë duke u përmirësuar.

Falenderojmë të gjithë ideatorët dhe pjesëmarrësit në video dhe i urojmë gëzuar  7-8 marsin gjithë edukatorëve,  mësimdhënësve e nënave!

Ditë më të mira ardhshin për të gjithë ne!