Të premten e kaluar, më 29 janar 2021, dita në Kopshtin NEHEMIA nisi ndryshe.

Femijët nën moton "Unë i dua kafshët" sollën me vete kafshën e tyre lodër të preferuar dhe u "kujdesën" për të.

Në vazhdim ata degjuan dramatizime të ndryshme të realizuar nga vetë mësueset e grupit dhe shokët e tyre. Nuk munguan as shfaqja e filmave të ndryshëm nga jeta e kafshëve, e shoqeruar me muzike e kërcime nga vetë fëmijet.