Mirë se vini te Shkolla NEHEMIA

Lajmërime të rëndësishme

Kurse online falas!

Mësoni si të ndërtoni faqe interneti.

Dritëro Agolli

Në përkujtim të Dritëro Agollit!

Unë i dua kafshët!

Fëmijët e Kopshtit NEHEMIA!

Fëmijët janë e ardhmja jonë!

Shkolla NEHEMIA synon të përtërijë metodat e mësimdhënies, duke ofruar një edukim të gjithanshëm. 

Qëllimi ynë është që të formojmë personalitetin e nxënësve tanë dhe t'i ndihmojmë ata të zbulojnë potencialin e tyre, duke i frymëzuar që të jenë përgjegjës për jetët e tyre, të familjeve të tyre dhe shoqërisë, në të cilën ata jetojnë. 


470

Nxënës

329

Alumni

98%

Ndjekin studimet në arsimin e lartë

30%

Ndjekin studimet në arsimin e lartë jashtë vendit


Data të rëndësishme dhe Blogu i Shkollës NEHEMIA

Blog

Kurse online falas!

Mësoni si të ndërtoni faqe interneti.

Dritëro Agolli

Në përkujtim të Dritëro Agollit!

Unë i dua kafshët!

Fëmijët e Kopshtit NEHEMIA!