Mirë se vini te Shkolla NEHEMIA

Lajmërime të rëndësishme

Gëzuar 7-8 marsin!

Video përshëndetëse nga Shkolla NEHEMIA!

Kurse online falas!

Mësoni si të ndërtoni faqe interneti.

Dritëro Agolli

Në përkujtim të Dritëro Agollit!

Fëmijët janë e ardhmja jonë!

Shkolla NEHEMIA synon të përtërijë metodat e mësimdhënies, duke ofruar një edukim të gjithanshëm. 

Qëllimi ynë është që të formojmë personalitetin e nxënësve tanë dhe t'i ndihmojmë ata të zbulojnë potencialin e tyre, duke i frymëzuar që të jenë përgjegjës për jetët e tyre, të familjeve të tyre dhe shoqërisë, në të cilën ata jetojnë. 


470

Nxënës

329

Alumni

98%

Ndjekin studimet në arsimin e lartë

30%

Ndjekin studimet në arsimin e lartë jashtë vendit


Data të rëndësishme dhe Blogu i Shkollës NEHEMIA

Blog

Gëzuar 7-8 marsin!

Video përshëndetëse nga Shkolla NEHEMIA!

Kurse online falas!

Mësoni si të ndërtoni faqe interneti.

Dritëro Agolli

Në përkujtim të Dritëro Agollit!

Takimet me prindër

13 dhjetor 2019

13 prill 2020

29 maj 2020

10 qershor 2020