Gjatë kësaj kohe, për shkak të pandemisë së COVID-19, mësimi për nxënësit e Shkollës NEHEMIA është realizuar online. Megjithatë, kjo situatë nuk i ka penguar ata për të krijuar dhe shprehur talentet e tyre në fushën e artit. Më poshtë do të gjeni disa nga krijimet e nxënësve: piktura me tematika të ndryshme ku më së shumti lidhen me temën e pandemisë COVID-19, ese në gjuhën angleze si dhe performime në vegla muzikore. Ne jemi krenarë për nxënësit tanë që këtë kohë po arrijnë t'ia dalin me sukses edhe pse mësimi po zhvillohet online.

Video: Ajsi Hoxhallari, Klasa e V-të

 

Video: Albi Gjolla, Klasa e IX-të

 

Bora Pano, Klasa e VIII-të.

 

 

Dea Pici, Klasa e VIII-të.

 

 

Emanuil Zykollari, Klasa e VIII-të.

 

 

Emila Shkulaku, Klasa e VIII-të.

 

 

Emilis Karriqi , Klasa e V-të.

 

 

Erika Zelollari, Klasa e VIII-të.

 

 

Flavia Petritaj, Klasa e VIII-të.

 

 

Johana Naço, Klasa e V-të.

 

 

Jurgen Skenderasi, Klasa XI-të

 

 

Kesjana Dikellari, Klasa e VIII-të.

 

 

Marina Nikolla, Klasa e VIII-të.

 

 

Majka çejku, Kopësht.

 

 

Aurora Pupa, Klasa e XII-të.

 

 

Ebi Maxhari, Klasa e XII-të.