Regjistrim dhe marrëveshje për kampin ditor të fëmijëve 2020

Si çdo verë dhe këtë vit Nehemiah Gateway Albania organizon sërish kampin ditor me fëmijët nga mosha 7 – 9 vjeç, në datat 10-14 gusht 2020. Për t’u regjistruar në këtë kamp, ju lutemi plotësoni dokumentin e mëposhtëm:

1. Të dhëna të përgjithshme

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required

2. Informacione mbi shëndetin

Required
Required
Required
Required
Required

e. Për shkak të Pandemisë dhe përhapjes së COVID-19 pranoj që fëmija im nuk ka pasur temperaturë mbi 37°C apo shenja gripi dhe nuk ka kontaktuar me njerëz të sëmurë nga ky virus, në dy javët e fundit.

Required

3. Informacione për ushqimin:

Required
Required

4. Aktivitetet

Ky kamp është një kamp ditor, ku fëmijët do të flenë në shtëpi dhe do të jenë në kamp prej orës 09:00 deri në orën 15:30. Fëmijët do të zhvillojnë një sërë aktivitetesh në natyrë (për informacion më të plotë ju lutemi shikoni fletëpalosjen). Për aktivitetet dhe lojërat në ujë duhet leja juaj.

Required

5. Stacioni

Autobusi do të kalojë në këto stacione: Buçimas, Gjolla.shpk, Karburanti i shtetit, Kinezi, Turizmi, Lumi, Rruga e spitalit, Rruga Rinia (për detaje të tjera shikoni fletëpalosjen).

Stacioni që do të zbresë fëmija juaj është (ju lutemi është e rëndësishme që fëmija të dijë stacionin saktë që të mos hezitojë të zbresë; gjithashtu, ne jemi përgjegjës deri në shoqërimin e fëmijës suaj në stacion).

Required

6. Detyrimet e Nehemiah Gateway Albania

Nehemiah Gateway Albania (përkatësisht bashkëpunëtorët e kampit) kanë për detyrë të shoqërojnë dhe përkujdesen për fëmijët tuaj gjatë gjithë kohës së kampit.

7. Detyrimet e prindërve.

Prindërit kanë për detyrë:

  1. Të bëjnë pagesën e kampit prej 1.500 lekë/java, deri më 26 qershor nëpërmjet bankës (për numrat e llogarisë ju lutemi shikoni te fletëpalosja. Ju lutemi specifikoni që pagesa është për kampin).
  2. Pajisin fëmijët me maska, doreza, dezinfektues.

Me plotësimin e ketij formulari online ju bini dakord:

  1. Të lejoni pjesëmarrjen e fëmijës suaj, në kampin ditor të organizuar nga Nehemiah Gateway Albania në Buçimas.
  2. Të lejoni skuadrën e mjekëve ose një nga drejtuesit e skuadrës t’i japë asistencën mjekësore fëmijës suaj (nëse është e nevojshme).
  3.  Të lejoni publikimin e fotove apo materialeve filmike të fëmijëve tuaj, në materiale të printuara ose në media sociale si në faqen zyrtare të Nehemiah Gateway Albania, Royal Rangers Albania etj.
  4. Të respektohen rregullat e kampit nga ana e fëmijës (si p.sh.: mbajtja e distancës, moslargimi pa leje nga vendi i kampit, pjesëmarrje në të gjitha aktivitetet e kampit, të respektohen drejtuesit dhe pjesëmarrësit e tjerë të kampit).
  5. Të paguani shumën përkatëse të kampit (1.500 lekë për një javë). 

 

Required
Required
Required
Captcha Code