NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Ne jemi

…një organizatë humanitare, që shërbejmë për më tepër se 20 vjet në Shqipëri. Motivi ynë është, që në mënyrë pozitive dhe të qëndrueshme të përmirësojmë situatën dhe kushtet e jetesës për njerëzit në nevojë.

 

Katër shtyllat kryesore të punës sonë janë: puna sociale dhe mjekësore, edukimi, project empowerment, si dhe implementimi i vlerave tona biblike. Me këtë ne ndër të tjera nënkuptojmë: ndershmëri, respekt, falje dhe dhembshuri.
Qendra dhe projekte

Klikoni në vendet me ngjyrë në hartë për më shumë informacion.

 

Zyrat qëndrore

Në plan

Projekte aktuale

Të përfunduara


Nach Oben