NEHEMIAH GATEWAY Albania

    
Të reja » 

Të reja

21 Dezember 2018 | Gëzuar Krishtlindjet

Nehemiah Gateway ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe një Vit të Ri të mbarë 2019!

Nehemiah Gateway wishes a merry Christmas and a happy NewYear!

Frohe Weihnachten und einen guten Start ins neue Jahr! (gjermanisht)

Heri ya Krismasi na heri ya mwaka mpya (gjuha kiswahili/Tanzania)

¡Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo! (spanjisht)

 

 x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben