NEHEMIAH GATEWAY Albania

    
Të reja » 
Të reja
Filter entries
vend
zone
11 Februar 2019 | Dhembshuri
Ata e morën vetë iniciativën: nxënësit e klasës së pestë vendosën t’i praktikojnë vlerat që mësojnë në Shkollën e tyre Amaro Tan. Ata vendosën të vizitojnë Nevruzin, një ish-klient i mensës tek Amaro...

Lexo me shume »


21 Dezember 2018 | Gëzuar Krishtlindjet
Nehemiah Gateway ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe një Vit të Ri të mbarë 2019! Nehemiah Gateway wishes a merry Christmas and a happy NewYear! Frohe Weihnachten und einen guten Start ins neue Jahr!...

Lexo me shume »


07 Mai 2018 | Udhëtim në kampin e Royal Rangers
T’ju përcjellimfëmijëve vlerat themelore për jetën, të cilatu japin orientim dhe perspektivë, është qëllimi i bojskautëve të krishterë "Royal Rangers". Ne duam t'iu japim fëmijëve te...

Lexo me shume »


15 März 2018 | Një faqe e re interneti për Nehemiah Gateway USA
Për të hyrë në faqen tonë të re (www.ng-usa.org), klikoni në logon e Nehemiah Gateway USA, lart në të djathtë. Faqja e internetit Nehemiah Gateway USA u krijua nga grupi i Myriad Creative, kryesisht...

Lexo me shume »


06 Februar 2018 | Llogari e re bankare për donacione
Një njoftim i rëndësishëm për të gjithë donatorët tanë në Gjermani, të cilët ende nuk e përdorin aplikacionin tonë online për donacione: Kemi hapur një llogari të re bankare për donacione!...

Lexo me shume »


23 Januar 2018 | Një strehë e re
Miqtë tanë nga Kolmbergu i Gjermanisë, të cilët i mbështet N.G., na japin një lajm shumë të mirë: Në Mani të Greqisë, salla shumë-funksionale për brigadën vullnetare të zjarrfikësve është përfunduar!...

Lexo me shume »


02 Januar 2018 | 2018
Nehemiah Gateway ju uron një Vit të Ri të mbar ...

Lexo me shume »


22 Dezember 2017 | Gëzuar Krishtlindjet
Gëzuar Krishtlindjet
Nehemiah Gateway ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe një Vit të Ri të mbarë 2018! Nehemiah Gateway wishes a merry Christmas and a happy new year! Frohe Weihnachten und einen guten Start ins neue Jahr!...

Lexo me shume »


07 Dezember 2017 | Ndihmoni fëmijët romë të kenë sukses në shkollë
Ndihmoni, këtë fundvit, nxënës si Marinela për të ndjekur shkollën e mesme apo shkolla të tjera. Që prej vitit 1999, Shkolla Amaro Tan ofron arsim dhe përkrahje sociale për fëmijë të Komunitetit...

Lexo me shume »


30 Oktober 2017 | Një rektor i ri për Shkollën e Lartë Nehemiah Gateway
Më 20 tetor, Dr. iur. Elis Tarelli u shpall zyrtarisht Rektori i ri i Shkollës së Lartë Nehemiah Gateway. Në këtë ditë, u nderua gjithashtu paraardhësi i tij, Prof. Dr. Goran Rafajlovski. Kryetari i...

Lexo me shume »


x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben