NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Qendra Lokale Gjirokastër

Gjirokastra, një nga qytetet më të vjetra në Shqipëri gjendet në jug të vendit. Që prej vitit 2005 ajo është pjesë e “Trashëgimisë Botërore UNESCO”.

 

Ndonëse me një staf të vogël të punësuarish, por me shumë mbështje vullnetare nga kisha lokale, Nehemiah Gateway Shqipëri u vjen në ndihmë njerëzve nëpërmjet projekteve sociale si: mencë për të varfërit, vizita në shtëpitë e të moshuarve dhe të vetmuarve, qendër ditore për fëmijë në nevojë, kryesisht për fëmijë Romë, si dhe kampe verore për fëmijë.

 

Qendra lokale Gjirokastër bashkëpunon shumë ngushtë me organizatat dhe kishat e tjera të zonës si një pjesë e konceptit strategjik të Nehemiah Gateway Shqipëri për të bashkëpunuar me partnerë.  

Kontakt

 

Nehemiah Gateway Albania

Rr. Nehemia
7304 Bucimas
Albania


T +355 8682 0004
F +355 8682 0005
office-al(at)nehemiah-gateway.org

 

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben