NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Shoqata “Miqtë e Nehemia-s”

Verein zur Förderung der Bildungseinrichtungen der Stiftung NEHEMIA e.V. (VFBN)

 

Në vitin 2008 një grup vullnetarësh formuan shoqatën e miqve, një strukturë që mbështet dhe zhvillon më tej të gjitha projektet edukative të Nehemiah Gateway Shqipëri. Qëllimi kryesor i kësaj shoqate është, që të mbështesë zhvillimin e gjithëanshëm të personalitetit të çdo individi, nga kopshti në në shkollë të lartë.

 

Njohuritë dhe të ardhurat financiare mundësohen nëpërmjet kontakteve, krijimit të një rrjeti profesorësh dhe mësuesish, perfitim fondesh dhe prezantime te ndryshme. Bashkëpunimi me shkolla, universitete dhe një seri firmash siguron një edukim të qëndrueshëm dhe të orientuar drejt së ardhmes. Në këtë mënyrë krijohen mundësi të pafundme për mbështetje dhe inkurajim.

 

A jeni edhe ju të interesuar për të mbështetur institucionet arsimore të N.G. Albania dhe/apo të jeni anëtar i kësaj shoqate?

 

Atëherë do të ishte kënaqësi për ne të na kontaktoni. Gjithashtu ne jemi shumë mirënjohës për çdo ndihmë financiare. Në këto raste, ne mundësojmë edhe dokument arketimi për donacionet e kryera.

 

Kontakt

Shoqata “Miqtë e Nehemia-s”

Verein zur Förderung der Bildungseinrichtungen der Stiftung NEHEMIA e.V.
Kryetare
Barbara von Schnurbein
Finkenried 4
94209 Regen
GERMANY
Tel.: +49 (0) 9921 2728
info(at)nehemia-foerderverein.de

Llogaria bankare

Mbajtësi i Llogarisë: Verein zur Förderung der Bildungseinrichtungen der Stiftung NEHEMIA e.V. 
Banka: Sparkasse Nürnberg
IBAN: DE2760 50101 00 11777711
BIC: SSKNDE77XXX

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben