NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Ndihmë financiare

Donacionet tuaja private shkojnë 100% për projektin ku doni të bëni donacionin dhe asnjë pjesë e tyre nuk përdoret për kosto administrative.

 

Vetëm përmes mbështetjes financiare dhe ndihmës së miqve dhe partnerëve rritet ndihma dhe akoma edhe më shumë njerëzve u hapen perspektiva për të ardhmen.

 

Nehemiah Gateway është një organizatë jo-fitimprurëse në Gjermani dhe si e tillë juve ju bëhet zbritja e tatimit për donacionin tuaj. Për këtë ju merrni një vërtetim donacioni, maksimumi në fillim të vitit të ardhshëm kalendarik. Ju lutemi, sigurohuni të na dërgoni adresën tuaj postare.

 

Keni përzemër një projekt, të cilin dëshironi ta mbështesni? Mund të kontribuoni njëherë ose edhe rregullisht për të. Ne do të kujdesemi që donacioni juaj do të përdoret 100% për qëllimin e kërkuar. Në raste të rralla, kur donacioni bëhet për një projekt që ka mjaftueshëm fonde apo nevojat e tij janë kompletuar, atëherë donacioni juaj do të përdoret për një projekt të ngjashëm, i cili ka nevojë për ndihmë, me qëllim që ndihma juaj të shkojë atje ku nevojitet vërtet. Në raste të veçanta, si psh. për kontribute të mëdha, do t’ju kontaktojmë mundësisht edhe personalisht.

 

 

Donacione të përgjithshme për programet dhe projektet e Nehemiah Gateway përfaqësojnë një kontribut për të gjithë misionin e Nehemiah Gateway dhe ky kontribut mund të përdoret ku nevojitet më së shumti. Nëse keni pyetje apo komente me mënyrën se si ne veprojmë apo i menaxhojmë donacionet tuaja, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni në adresën e e-mailit finance(at)nehemiah-gateway.org ». Ne do t’ju përgjigjemi me kënaqësi pyetjeve tuaja.

 

Llogari bankare

 

Shqipëri
NEHEMIAH GATEWAY ALBANIA
ProCredit Bank
Pogradec Branch/Albania
Kto: 55-002422-00-02
Swift: FEFAALTRXXX
IBAN: AL03209425530000550024220002

 

Gjermani
Nehemiah Gateway gGmbH
Sparkasse Nürnberg 
IBAN: DE66 7605 0101 0011 0409 38
BIC: SSKNDE77XXX 

 

Shoqata e Miqve të NEHEMIA-s
Verein zur Förderung der Bildungseinrichtungen der Stiftung Nehemia e.V.” 
Sparkasse Nürnberg 
IBAN: DE2760 50101 00 11777711
BIC: SSKNDE77XXX
Account holder: VFBN

 

USA
Per donacione nga Shtetet e Bashkuara ju lutem vizitoni: www.nehemiah-gateway.us

 

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben