NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Përfshihu

Ne jemi të vetëdijshëm që në botë ka shumë njerëz në nevojë. Për këtë arsye ne duam që të ndihmojmë dhe të ndryshojmë jetën e këtyre personave në mënyrë pozitive dhe të qëndrueshme duke përmirësuar kushtet e tyre të jetesës. Ne respektojmë dinjitetin dhe pavarësinë e sejcilit individ.

 

Ju mund të përfshiheni sipas këtyre mundësive:

Ndihmë vullnetare »
Ndihmë financiare »
Shoqata e miqve »

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben