NEHEMIAH GATEWAY Albania

    
Identiteti »  Skuadra »  Qendrat »  Partnerët »  Kontakt »  Përfshihu »  Karriera » 

N.G. Team

NEHEMIAH GATEWAY

www.nehemiah-gateway.org »

 

NEHEMIAH GATEWAY është një organizatë humanitare me bashkëpunëtorë nga vende të ndryshme. Motivimi ynë është që në mënyrë pozitive dhe të qëndrueshme të përmirësojmë situatat dhe kushtet e jetesës për njerëzit në nevojë.

 

Fokusi ynë kryesor është "të ndihmojmë të tjerët që të ndihmojnë vetveten" në mënyrë që të inkurajojmë dhe forcojmë dinjitetin dhe pavarësinë e njerëzve.  

 

Me një theks të vecantë tek edukimi ne duam të krijojmë mundësi, të cilat rezultojnë në një zhvillim të qëndrueshëm lokal.

 

Për më shumë informacion ju lutemi klikoni këtu: www.nehemiah-gateway.org

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben