NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Stazhe dhe trajnime profesionale

 

Vendi

 • Zyra qëndrore të Nehemiah Gateway në Nuremberg
 • Shqipëri

 

Ne ofrojmë:

 • Një ambient interesant dhe sfidues përmes një skuadre ndërkombëtare
 • Bashkëpunëtorë të rinj dhe me kualifikim të lartë
 • Detyra të ndryshme që krijojnë mundësi të njihesh me fusha të ndryshme si manaxhim i përgjithshëm, marketing, kërkim dhe zhvillim, agrikulturë, manaxhim eventesh, punë sociale etj
 • Akomodim pjesërisht
 • Nivel i lartë përshtatje përkundrejt kërkesave specifike të çdo stazhi

 

Nga ju presim:

 • Njehësim me Vizionin, Misionin dhe Vlerat e N.G. Group
 • Integrim në një skuadër komplekse dhe ndërkulturore
 • Punë vullnetare sipas kohës së përcaktuar

 

Kërkesat:

 • Një intervistë pune e suksesshme
 • I/e kualifikuar fizikisht dhe psikologjikisht

Kohëzgjatja si dhe detajet e stazhit do të diskutohen me detaje me aplikantët në një periudhë të mëpasme.


Nëse keni dëshirë, ne mund të organizojmë stazhe edhe tek partnerët tanë në Tanzani, Malta etj.

 

Jeni të interesuar?


Ju lutem na kontaktoni për llojin dhe vendin ku dëshironi të kryeni stazhin.
Dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi në HR(at)nehemiah-gateway.org »

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben