NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Zbatimi i detyrimeve ligjore dhe standardeve morale

 

Ne i kushtojmë rëndësi të veçantë përmbushjes së detyrimeve ligjore dhe standardeve morale dhe etike që lidhen me aktivitetin e organizatës tonë. Integriteti, si një nga vlerat tona themelore, pasqyrohet edhe në veprimet tona. Në këtë faqe mund të gjeni informacione të rëndësishme në lidhje me tema të ndryshme që kanë të bëjnë me punën tonë të përditshme:

 

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben