NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Shtyllat kryesore

Ndihma sociale dhe mjekësore

Ndihma fizike dhe psikologjike si dhe mbështetja sociale janë të nevojshme në mënyrë që të aftësojmë njerëzit që të kujdesen për vetveten.  

Edukimi

Edukimi është burimi për një ndihmë të qëndrueshme dhe të vetmjaftueshme si dhe një bazë e rëndësishme për ruajtjen e dinjitetit njerëzor. 

Project Empowerment

Nëpërmjet këshillimit profesional dëshirojmë t’u japim mundësinë njerëzve nga vendet e projekteve tona, të realizojnë idetë e tyre në fushën e zhvillimit të biznesit, në mënyrë që nga ana tjetër ata të mund të mbështesin projektet sociale dhe mjekësore në kuadër të njërit prej qëllimeve tona: „Të ndihmojmë njerëzit të ndihmojnë veten e tyre“. 

Implementimi i vlerave themelore

Ndihma e qëndrueshme për të ndihmuar vetveten mund të funksionojë vetëm nëse paralelisht me komunikimin janë pranuar dhe vlerat themelore.

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben