NEHEMIAH GATEWAY Albania

    

Ne jemi

…një organizatë humanitare, që shërbejmë për më tepër se 20 vjet në Shqipëri. Motivi ynë është, që në mënyrë pozitive dhe të qëndrueshme të përmirësojmë situatën dhe kushtet e jetesës për njerëzit në nevojë.

 

Katër shtyllat kryesore të punës sonë janë: puna ndihma sociale dhe mjekësore, edukimi, project empowerment, si dhe implementimi i vlerave themelore. Me këtë ne ndër të tjera nënkuptojmë: ndershmëri, respekt, falje dhe dhembshuri.NEHEMIAH GATEWAY Film i shkurtër Job Vacancies

Ndihma sociale dhe mjekësore


Ndihma fizike dhe psikologjike si dhe mbështetja sociale janë të nevojshme në mënyrë që të aftësojmë njerëzit që të kujdesen për vetveten.

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonë mësoni më shumë OK
Nach Oben